Graavilohisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Graavilohisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 kpl
Graavikirjolohifileesiivuja (à 150 g)
1 kpl
Hapan omena
1 kpl
Tuore kurkku
100 g
Rucolasalaattia

kastike

4 rkl
Sitruunamehua
4 rkl
Oliiviöljyä
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Kapriksia
2 rkl
Hienonnettua tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Asettele lohiviipaleet lautasille. Pese omena, halkaise ja poista siemenkota ja kannat. Viipaloi omena. Leikkaa kurkku kolmeen osaan ja halkaise palat. Vuole kurkkupaloista juustohöylällä lastuja.Sekoita kastikkeen aineet. Nosta kulhoon omena- ja kurkkuviipaleet. Valuta puolet kastikkeesta joukkoon ja kääntele ainekset sekaisin. Jaa viipaleet lohien päälle. Nosta pinnalle keko rucolaa ja pirskota päälle loppu kastikkeesta.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.