Grahamtortillat
15 min
6 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
GrahamtortillatSekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää kiehuva vesi ja öljy. Taikina saa olla jämäkkä. Anna taikinan levähtää noin 20 minuuttia. Jaa taikina 12 osaan ja muotoile jokaisesta pallo. Kauli tai painele kädellä ohut lettu, halkaisijaltaan noin 10 cm. Paista tortillat kuumalla pannulla ilman rasvaa molemmin puolin. Käännä tortilla aina kun pinta alkaa kuplia. Pinoa paistuneet tortillat vadille ja pidä lämpimänä. Tarjoile esimerkiksi porkkanaisen kasvislevitteen kanssa
Lisää aiheesta
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.8.2008
|Muokattu: 5.2.2021
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.