Grahamtortillat
15 min

Nappaa talteen!
| 2 1/2 dl | grahamjauhoja |
| 2 1/2 dl | vehnäjauhoja |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 2 rkl | öljyä |
| 2 dl | vettä |
- 1.
GrahamtortillatSekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää kiehuva vesi ja öljy. Taikina saa olla jämäkkä. Anna taikinan levähtää noin 20 minuuttia. Jaa taikina 12 osaan ja muotoile jokaisesta pallo. Kauli tai painele kädellä ohut lettu, halkaisijaltaan noin 10 cm. Paista tortillat kuumalla pannulla ilman rasvaa molemmin puolin. Käännä tortilla aina kun pinta alkaa kuplia. Pinoa paistuneet tortillat vadille ja pidä lämpimänä. Tarjoile esimerkiksi porkkanaisen kasvislevitteen kanssa
Grahamtortillat
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 1/2 dl | grahamjauhoja |
| 2 1/2 dl | vehnäjauhoja |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 2 rkl | öljyä |
| 2 dl | vettä |
Valmistus
- 1
GrahamtortillatSekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää kiehuva vesi ja öljy. Taikina saa olla jämäkkä. Anna taikinan levähtää noin 20 minuuttia. Jaa taikina 12 osaan ja muotoile jokaisesta pallo. Kauli tai painele kädellä ohut lettu, halkaisijaltaan noin 10 cm. Paista tortillat kuumalla pannulla ilman rasvaa molemmin puolin. Käännä tortilla aina kun pinta alkaa kuplia. Pinoa paistuneet tortillat vadille ja pidä lämpimänä. Tarjoile esimerkiksi porkkanaisen kasvislevitteen kanssa
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























