Grahamtortillat

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
2 1/2 dlgrahamjauhoja
2 1/2 dlvehnäjauhoja
1 tlsuolaa
1 tlleivinjauhetta
2 rklöljyä
2 dlvettä

Valmistus

  1. 1

    GrahamtortillatSekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää kiehuva vesi ja öljy. Taikina saa olla jämäkkä. Anna taikinan levähtää noin 20 minuuttia. Jaa taikina 12 osaan ja muotoile jokaisesta pallo. Kauli tai painele kädellä ohut lettu, halkaisijaltaan noin 10 cm. Paista tortillat kuumalla pannulla ilman rasvaa molemmin puolin. Käännä tortilla aina kun pinta alkaa kuplia. Pinoa paistuneet tortillat vadille ja pidä lämpimänä. Tarjoile esimerkiksi porkkanaisen kasvislevitteen kanssa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä