Grahamtortillat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Grahamtortillat

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 1/2 dl
Grahamjauhoja
2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
1 tl
Leivinjauhetta
2 rkl
Öljyä
2 dl
Vettä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

GrahamtortillatSekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää kiehuva vesi ja öljy. Taikina saa olla jämäkkä. Anna taikinan levähtää noin 20 minuuttia. Jaa taikina 12 osaan ja muotoile jokaisesta pallo. Kauli tai painele kädellä ohut lettu, halkaisijaltaan noin 10 cm. Paista tortillat kuumalla pannulla ilman rasvaa molemmin puolin. Käännä tortilla aina kun pinta alkaa kuplia. Pinoa paistuneet tortillat vadille ja pidä lämpimänä. Tarjoile esimerkiksi porkkanaisen kasvislevitteen kanssa

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.8.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.