Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Greippi-vuohenjuustosalaatti

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Verigreippiä tai greippiä
Rucolaa tai vihreää salaattia
1 kpl
Avokado
2 rkl
Pistaaseja rouhittuna

Vuohenjuustovinegretti:

1/2 kpl
Pehmeää vuohenjuustoa
2 rkl
Oliiviöljyä
Greippimehua
Tilkka sitruunamehua halutessasi
1 tl
Hunajaa
1 rkl
Suolaa
Mustapippuria
1 kpl
Murskattu valkosipulin kynsi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori greipit siten, että myös hedelmälohkoja peittävä kalvo lähtee irti. Irrota lohkot kalvottomiksi. Tee tämä lautasen päällä, jotta saat kaiken irtoavan mehun talteen. Puhdista ja paloittele salaatti ja rucola. Halkaise, kuori ja viipaloi avokado. Levitä rucola, salaattisuikaleet, greipinlohkot, avokadoviipaleet ja pistaasit laakeaan kulhoon. Valmista kastike. Sekoita notkistettuun vuohenjuustoon öljy, greipeistä irronnut mehu ja mausteet. Lisää tilkka sitruunamehua halutessasi. Valuta kastike salaatille.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.