Valmista marinoidut mansikat. Perkaa ja pilko mansikat. Sekoita joukkoon limettimehu, tomusokeri ja hienonnettu minttu tai basilika. Anna mansikoiden mehustua hetki.
Leikkaa maustekakku annospaloiksi. Sekoita ranskankermaan tomusokeri. Halkaise vaniljatanko ja vedä siitä veitsen kärjellä siemenet vaahdon joukkoon.
Grillaa kakkupalat nopeasti. Tarjoa vaniljalla maustetun ranskankerman ja marinoitujen mansikoiden kera.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
274
65
3,4 g
2,1 g
7,5 g
7,4 g
0,6 g
0,5 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(350 g) vaalea maustekakku,
Vaniljatankoa,
1 rkl Tuoretta minttua tai basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli