Valmista marinoidut mansikat. Perkaa ja pilko mansikat. Sekoita joukkoon limettimehu, tomusokeri ja hienonnettu minttu tai basilika. Anna mansikoiden mehustua hetki.
Leikkaa maustekakku annospaloiksi. Sekoita ranskankermaan tomusokeri. Halkaise vaniljatanko ja vedä siitä veitsen kärjellä siemenet vaahdon joukkoon.
Grillaa kakkupalat nopeasti. Tarjoa vaniljalla maustetun ranskankerman ja marinoitujen mansikoiden kera.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
65
274
3,4 g
2,1 g
7,5 g
7,4 g
0,6 g
0,5 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(350 g) vaalea maustekakku,
Vaniljatankoa,
1 rkl Tuoretta minttua tai basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli