Grillatut pekoni-nektariinit
Ainekset
Valmistus
Huuhtele ja puolita nektariinit. Poista kivet. Leikkaa puolikkaat vielä kahtia. Puolita pekonit ja paloittele juusto.
Aseta juusto nektariinilohkon päälle. Kääri ympärille pekonisiivu ja kiinnitä tarvittaessa saumakohdasta cocktailtikulla.
Kuumenna grilli tai grillipannu keskilämmölle. Grillaa nektariininyyttejä 2–3 minuuttia per puoli, kunnes pekoni on rapeaa ja nektariinit saavat kauniin paahteisen värin. Valuta balsamicokastiketta nektariineille.
Vinkki: Paista pekoniin käärityt nektariinit uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia tai airfryerissa 200 asteessa noin 10 minuuttia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
230
963
15,3 g
7,2 g
13,0 g
13,0 g
1,5 g
9,0 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(cocktailtikkuja).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli