Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillatut pekoni-nektariinit

timer-icon30 min  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Grillissä paahdetut nektariinit kääritään pekoniin ja täytetään sinihomejuustolla. Tämä suolaisen ja makean yhdistelmä hurmaa niin alkupalana kuin lisukkeena kesäpöydässä!

Ainekset

500 g
(1 rs) nektariineja
170 g
(1 pkt) pekonia
125 g
(1 pkt) sinihomejuustoa

Lisäksi

(cocktailtikkuja)
3 rkl
balsamicokastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja puolita nektariinit. Poista kivet. Leikkaa puolikkaat vielä kahtia. Puolita pekonit ja paloittele juusto.

500 g
(1 rs) nektariineja
170 g
(1 pkt) pekonia
125 g
(1 pkt) sinihomejuustoa
2

Aseta juusto nektariinilohkon päälle. Kääri ympärille pekonisiivu ja kiinnitä tarvittaessa saumakohdasta cocktailtikulla.

(cocktailtikkuja)
3

Kuumenna grilli tai grillipannu keskilämmölle. Grillaa nektariininyyttejä 2–3 minuuttia per puoli, kunnes pekoni on rapeaa ja nektariinit saavat kauniin paahteisen värin. Valuta balsamicokastiketta nektariineille.

3 rkl
balsamicokastiketta

Vinkki: Paista pekoniin käärityt nektariinit uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia tai airfryerissa 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 3.5.2025
|
Muokattu: 3.5.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

230

963

15,3 g

7,2 g

13,0 g

13,0 g

1,5 g

9,0 g

1,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

(cocktailtikkuja).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli