Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillatut porsaanleikkeet ja tomaattitahna

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Ohutta porsaan fileeleikettä
1 rkl
Öljyä
Suolaa
Mustapippuria

Tomaattitahna

200 g
Maustettua (kevyt)tuorejuustoa, esim. aurinkokuivattu tomaatti
1 dl
Aurinkokuivattuja tomaatteja pilkottuina
4 rkl
Hasselpähkinärouhetta
4 rkl
Maitoa
Cayennenpippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista tomaattitahna. Silppua valutetut aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita tomaatit ja pähkinärouhe juuston joukkoon ja notkista sopivaksi kermalla tai maidolla. Mausta maun mukaan.Grillaa tai paista öljyllä siveltyjä leikkeitä muutama minuutti kummaltakin puolelta. Sirottele pintaan suolaa ja pippuria. Tarjoa tahnaa lihan päällä.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.