Grillatut porsaanleikkeet ja tomaattitahna
4 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
Valmista tomaattitahna. Silppua valutetut aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita tomaatit ja pähkinärouhe juuston joukkoon ja notkista sopivaksi kermalla tai maidolla. Mausta maun mukaan.Grillaa tai paista öljyllä siveltyjä leikkeitä muutama minuutti kummaltakin puolelta. Sirottele pintaan suolaa ja pippuria. Tarjoa tahnaa lihan päällä.
Lisää aiheesta
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
|Muokattu: 5.2.2021
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.