Grillatut raparperinyytit - Yhteishyvä

Grillatut raparperinyytit

???
Kappaleita
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Raparperiä
1 kpl
Pieni punasipuli
4 rkl
Fariinisokeria
1 tl
Raastettua inkivääriä

Näin teet

1

Huuhtele raparperinvarret ja leikkaa n. 10 cm paloiksi. Kuori ja viipaloi punasipuli renkaiksi. Kuori ja raasta inkivääri. Leikkaa foliosta neljä neliötä ja laita raparperinvarret foliolle. Nosta päälle sipulinrenkaat, fariinisokeri sekä raastettu inkivääri. Sulje folio nyytiksi ja grillaa raparperia n. 10 minuuttia. Tarjoa grillatun porsaanlihan kanssa.0705

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa