Grillatut raparperinyytit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillatut raparperinyytit

???
Kappaleita
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Raparperiä
1 kpl
Pieni punasipuli
4 rkl
Fariinisokeria
1 tl
Raastettua inkivääriä

Näin teet

1

Huuhtele raparperinvarret ja leikkaa n. 10 cm paloiksi. Kuori ja viipaloi punasipuli renkaiksi. Kuori ja raasta inkivääri. Leikkaa foliosta neljä neliötä ja laita raparperinvarret foliolle. Nosta päälle sipulinrenkaat, fariinisokeri sekä raastettu inkivääri. Sulje folio nyytiksi ja grillaa raparperia n. 10 minuuttia. Tarjoa grillatun porsaanlihan kanssa.0705

Resepti
Henriikka, S-kokeilukeittiö
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2005
Muokattu: 15.10.2019
Resepti
Henriikka, S-kokeilukeittiö
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.