Grillatut verigreipit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Grillatut verigreipit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Suolaisen makea uunigreippi sopii joko alku- tai jälkiruoaksi.

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
Verigreippiä
1 rkl
Hunajaa
100 g
Vuohen valkohomejuustoa

pinnalle

Mustapippuria
Hunajaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise greipit, irrota lohkot. Valuta pinnalle hunajaa. Grillaa greippejä lähellä uunin grillivastuksia noin 2 minuuttia. Lisää greippien pinnalle viipale vuohenjuustoa ja grillaa edelleen 2–3 minuuttia. Mausta tilkalla hunajaa, rouhi päälle mustapippuria.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.1.2017
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

586

140

7,0 g

4,5 g

10,3 g

10,3 g

1,3 g

7,3 g

0,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Mustapippuria,

Hunajaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli