Grillilohirullat

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 glohifileetä

Mausteseos :

1 1/2 rklsinappia
2 tlsokeria
tilkka sitruunamehua
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
2 rkltuoretta tilliä silputtuna
1/2 rkltuoretta ruohosipulia silputtuna
1/2 rkltuoretta basilikaa silputtuna

Lisäksi :

grillaukseen sopiva alumiiniastia
öljyä voiteluun

Valmistus

  1. 1

    Sekoita keskenään mausteseoksen aineet. Poista fileestä nahka ja levitä mausteseos kalan päälle. Leikkaa filee parin sentin paksuisiksi suikaleiksi ja rullaa viipaleet ohuesta päästä aloittaen. Sulje liitoskohdat hammastikulla. Voitele alumiinivuoka öljyllä ja asettele kalarullat vuoan päälle. Nosta vuoka grilliritilälle lähelle hiillosta ja peitä vuoka kannella. Kypsennä 10-15 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Voit tarvittaessa myös kääntää palat välillä ympäri. Tarjoa kesäisen salaatin ja uusien perunoiden kera.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025