Grillilohirullat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Grillilohirullat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Lohifileetä

mausteseos :

1 1/2 rkl
Sinappia
2 tl
Sokeria
Tilkka sitruunamehua
Ripaus suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Tuoretta tilliä silputtuna
1/2 rkl
Tuoretta ruohosipulia silputtuna
1/2 rkl
Tuoretta basilikaa silputtuna

lisäksi :

Grillaukseen sopiva alumiiniastia
Öljyä voiteluun

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita keskenään mausteseoksen aineet. Poista fileestä nahka ja levitä mausteseos kalan päälle. Leikkaa filee parin sentin paksuisiksi suikaleiksi ja rullaa viipaleet ohuesta päästä aloittaen. Sulje liitoskohdat hammastikulla. Voitele alumiinivuoka öljyllä ja asettele kalarullat vuoan päälle. Nosta vuoka grilliritilälle lähelle hiillosta ja peitä vuoka kannella. Kypsennä 10-15 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Voit tarvittaessa myös kääntää palat välillä ympäri. Tarjoa kesäisen salaatin ja uusien perunoiden kera.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 15.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.