Grillipihvit ja valkosipulimarinadi
5 Annosta
Pihvin grillausaika riippuu pihvin paksuudesta. Ulkofileessä ei ole rasvaa, joten liha kuivuu herkästi, jos sen grillaa liian kypsäksi. Tarjoa pihvit esimerkiksi rucolavoin kanssa.
Ainekset
Valmistus
1
Poista ulkofileen pinnalta rasva ja leikkaa liha viipaleiksi.
Kuori ja viipaloi valkosipulit. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita marinadin ainekset.
Marinoi lihaa kannellisessa astiassa muutama tunti tai yön yli. Ota liha huoneenlämpöön ennen grillaamista.
Valuta marinadi pois ja grillaa molemmin puolin 4–5 minuuttia.
Lisää aiheesta
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2006
|Muokattu: 31.8.2020
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.