Grillipihvit ja valkosipulimarinadi | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Grillipihvit ja valkosipulimarinadi

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Pihvin grillausaika riippuu pihvin paksuudesta. Ulkofileessä ei ole rasvaa, joten liha kuivuu herkästi, jos sen grillaa liian kypsäksi. Tarjoa pihvit esimerkiksi rucolavoin kanssa.

Ainekset

700 g
Porsaan ulkofileetä

marinadi:

3 kpl
Valkosipulin kynttä
2 tl
Inkivääriä
1/2 dl
Soijakastiketta
1/2 dl
Öljyä
2 rkl
Makeaa chilikastiketta
1 rkl
Hunajaa
1 tl
Pippurisekoitusta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Poista ulkofileen pinnalta rasva ja leikkaa liha viipaleiksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulit. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita marinadin ainekset.

Marinoi lihaa kannellisessa astiassa muutama tunti tai yön yli. Ota liha huoneenlämpöön ennen grillaamista.

Valuta marinadi pois ja grillaa molemmin puolin 4–5 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.