Hapanimelä possupannu | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hapanimelä possupannu

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Porsaan suikaleita
2 tl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Raastettua inkivääriä
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Vihreä paprika
1/4 kpl
Kiinankaalia

hapanimeläkastike

1 dl
Ananasmehua
2 rkl
Soijaa
3 rkl
Sokeria
2 rkl
Omenaviinietikkaa
2 rkl
Tomaattisosetta
1 rkl
Maissitärkkelysjauhoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kypsennä lihasuikaleet kuumalla pannulla öljyssä. Lisää lohkottu sipuli, hienonnetut valkosipulit sekä raastettu inkivääri ja kääntele hetken aikaa. Lisää paloitellut porkkanat, paprikat ja suikaloitu kiinakaali. Anna kypsyä noin 5-10 minuuttia. Sekoita hapanimelänkastikkeen ainekset keskenään ja kaada se ainesten joukkoon hyvin sekoittaen. Sekoita kunnes kiehahtaa.  Tarjoa possupannu riisin tai nuudelien kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 1.4.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.