Hapanimelä possupannu

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gporsaan suikaleita
2 tlöljyä
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 rklraastettua inkivääriä
2 kplporkkanaa
1 kplpunainen paprika
1 kplvihreä paprika
1/4 kplkiinankaalia

Hapanimeläkastike

1 dlananasmehua
2 rklsoijaa
3 rklsokeria
2 rklomenaviinietikkaa
2 rkltomaattisosetta
1 rklmaissitärkkelysjauhoja

Valmistus

  1. 1

    Kypsennä lihasuikaleet kuumalla pannulla öljyssä. Lisää lohkottu sipuli, hienonnetut valkosipulit sekä raastettu inkivääri ja kääntele hetken aikaa. Lisää paloitellut porkkanat, paprikat ja suikaloitu kiinakaali. Anna kypsyä noin 5-10 minuuttia. Sekoita hapanimelänkastikkeen ainekset keskenään ja kaada se ainesten joukkoon hyvin sekoittaen. Sekoita kunnes kiehahtaa.  Tarjoa possupannu riisin tai nuudelien kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025