Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hapankaali-broileriwokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Hapankaali sopii loistavasti myös wokkiin. Näppärä tapa lisätä terveellistä hapankaalia mukaan arkiruokaan.

Ainekset

100 g
Munanuudeleita
2 rkl
Öljyä
3 tl
Currya
400 g
Broilerisuikaleita
1/2 tl
Suolaa
Ripaus valkopippuria
2 rkl
Öljyä
200 g
Hapankaalia valutettuna
200 g
Thai-wokkivihanneksia (pakaste)
1 kpl
(3-4 dl) kookosmaitoa
2 tl
Juoksevaa hunajaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja jätä vetäytymään. Kuumenna öljy pannussa, lisää curry ja sekoita hetken aikaa. Lisää pannuun broilerisuikaleet, ruskista kevyesti ja mausta pippurilla sekä suolalla. Jätä odottamaan. Kuumenna öljy paistokasarissa ja paista siinä valutettu hapankaali. Lisää joukkoon jäiset wokkivihannekset, kypsennä hetken aikaa. Lisää joukkoon ruskistetut broilerisuikaleet ja kookosmaito. Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi. Sekoita joukkoon kypsät nuudelit ja kuumenna ruoka. Tarkista maku kuumentamisen aikana.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2007
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.