Hapankaali-broileriwokki

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

Hapankaali sopii loistavasti myös wokkiin. Näppärä tapa lisätä terveellistä hapankaalia mukaan arkiruokaan.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
100 gmunanuudeleita
2 rklöljyä
3 tlcurrya
400 gbroilerisuikaleita
1/2 tlsuolaa
ripaus valkopippuria
2 rklöljyä
200 ghapankaalia valutettuna
200 gthai-wokkivihanneksia (pakaste)
1 kpl(3-4 dl) kookosmaitoa
2 tljuoksevaa hunajaa

Valmistus

  1. 1

    Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja jätä vetäytymään. Kuumenna öljy pannussa, lisää curry ja sekoita hetken aikaa. Lisää pannuun broilerisuikaleet, ruskista kevyesti ja mausta pippurilla sekä suolalla. Jätä odottamaan. Kuumenna öljy paistokasarissa ja paista siinä valutettu hapankaali. Lisää joukkoon jäiset wokkivihannekset, kypsennä hetken aikaa. Lisää joukkoon ruskistetut broilerisuikaleet ja kookosmaito. Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi. Sekoita joukkoon kypsät nuudelit ja kuumenna ruoka. Tarkista maku kuumentamisen aikana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 20.11.2025

Samankaltaisia reseptejä