Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hapankaali-hedelmäsalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
Hapankaalia
100 g
Melonia
100 g
Viinirypäleitä
1 kpl
Pieni banaani
1/2 kpl
Salaattisipuli tai pala purjoa

Kastike:

1 dl
Appelsiinimehua
1 rkl
Juoksevaa hunajaa
1 tl
Valkoviinietikkaa
Ripaus yrttisuolaa
Mustapippuria myllystä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valuta hapankaali. Kuutioi meloni ja puolita rypäleet sekä viipaloi banaani. Suikaloi sipuli tai purjo. Kerrosta salaattiainekset kulhoon ja sekoita kahdella haarukalla nostellen. Mittaa kastikkeen aineet juomalasiin, sekoita ja kaada salaatille. Anna maustua viileässä tarjoiluhetkeen saakka. Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä.

Miltä maistui?
Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2007
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.