Hapankaali-hedelmäsalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
200 ghapankaalia
100 gmelonia
100 gviinirypäleitä
1 kplpieni banaani
1/2 kplsalaattisipuli tai pala purjoa

Kastike:

1 dlappelsiinimehua
1 rkljuoksevaa hunajaa
1 tlvalkoviinietikkaa
ripaus yrttisuolaa
mustapippuria myllystä

Valmistus

  1. 1

    Valuta hapankaali. Kuutioi meloni ja puolita rypäleet sekä viipaloi banaani. Suikaloi sipuli tai purjo. Kerrosta salaattiainekset kulhoon ja sekoita kahdella haarukalla nostellen. Mittaa kastikkeen aineet juomalasiin, sekoita ja kaada salaatille. Anna maustua viileässä tarjoiluhetkeen saakka. Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025