Hapankaali-hedelmäsalaatti - Yhteishyvä

Hapankaali-hedelmäsalaatti

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Hapankaalia
100 g
Melonia
100 g
Viinirypäleitä
1 kpl
Pieni banaani
1/2 kpl
Salaattisipuli tai pala purjoa

KASTIKE:

1 dl
Appelsiinimehua
1 rkl
Juoksevaa hunajaa
1 tl
Valkoviinietikkaa
Ripaus yrttisuolaa
Mustapippuria myllystä

Näin teet

1

Valuta hapankaali. Kuutioi meloni ja puolita rypäleet sekä viipaloi banaani. Suikaloi sipuli tai purjo. Kerrosta salaattiainekset kulhoon ja sekoita kahdella haarukalla nostellen. Mittaa kastikkeen aineet juomalasiin, sekoita ja kaada salaatille. Anna maustua viileässä tarjoiluhetkeen saakka. Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä.

Resepti
Riitta Pojanluoma
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa