Hapankaali-possupata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Hapankaali-possupata

Hapankaali-possupata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pekoni, sipuli ja smetana antavat makua tähän mehevään pataan. Hapankaali sopii mainiosti pataruokiin.

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Pekonia
400 g
Maustamattomia possusuikaleita
1 kpl
Sipuli
2 - 3 kpl
Valkosipulin kynttä
2 tl
Paprikajauhetta
3 rkl
Tomaattisosetta
1/2 - 1 tl
Kuminaa
1 kpl
(400 g) hapankaalia
2 tl
Suolaa
2 - 3 dl
Lihalientä
1 kpl
Smetanaa
1 tl
Sokeria halutessasi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi pekoni. Ruskista pekoni ja liha padassa. Lisää hienonnettu sipuli, murskatut valkosipulit ja tomaattisose. Kuumenna sekoitellen. Lisää pataan kumina, hapankaali, suola, lihaliemi ja smetana. Hauduta ruokaa kannen alla 30–40 minuuttia eli kunnes liha on kypsää. Tarkista maku. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.8.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.