Hapankaali-possupata

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

Pekoni, sipuli ja smetana antavat makua tähän mehevään pataan. Hapankaali sopii mainiosti pataruokiin.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplpekonia
400 gmaustamattomia possusuikaleita
1 kplsipuli
2 - 3 kplvalkosipulin kynttä
2 tlpaprikajauhetta
3 rkltomaattisosetta
1/2 - 1 tlkuminaa
1 kpl(400 g) hapankaalia
2 tlsuolaa
2 - 3 dllihalientä
1 kplsmetanaa
1 tlsokeria halutessasi

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi pekoni. Ruskista pekoni ja liha padassa. Lisää hienonnettu sipuli, murskatut valkosipulit ja tomaattisose. Kuumenna sekoitellen. Lisää pataan kumina, hapankaali, suola, lihaliemi ja smetana. Hauduta ruokaa kannen alla 30–40 minuuttia eli kunnes liha on kypsää. Tarkista maku. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä