Hapankaali-possupata

Nappaa talteen!
Pekoni, sipuli ja smetana antavat makua tähän mehevään pataan. Hapankaali sopii mainiosti pataruokiin.
| 4 kpl | pekonia |
| 400 g | maustamattomia possusuikaleita |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 - 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 tl | paprikajauhetta |
| 3 rkl | tomaattisosetta |
| 1/2 - 1 tl | kuminaa |
| 1 kpl | (400 g) hapankaalia |
| 2 tl | suolaa |
| 2 - 3 dl | lihalientä |
| 1 kpl | smetanaa |
| 1 tl | sokeria halutessasi |
- 1.
Suikaloi pekoni. Ruskista pekoni ja liha padassa. Lisää hienonnettu sipuli, murskatut valkosipulit ja tomaattisose. Kuumenna sekoitellen. Lisää pataan kumina, hapankaali, suola, lihaliemi ja smetana. Hauduta ruokaa kannen alla 30–40 minuuttia eli kunnes liha on kypsää. Tarkista maku. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä.
Pekoni, sipuli ja smetana antavat makua tähän mehevään pataan. Hapankaali sopii mainiosti pataruokiin.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | pekonia |
| 400 g | maustamattomia possusuikaleita |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 - 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 tl | paprikajauhetta |
| 3 rkl | tomaattisosetta |
| 1/2 - 1 tl | kuminaa |
| 1 kpl | (400 g) hapankaalia |
| 2 tl | suolaa |
| 2 - 3 dl | lihalientä |
| 1 kpl | smetanaa |
| 1 tl | sokeria halutessasi |
Valmistus
- 1
Suikaloi pekoni. Ruskista pekoni ja liha padassa. Lisää hienonnettu sipuli, murskatut valkosipulit ja tomaattisose. Kuumenna sekoitellen. Lisää pataan kumina, hapankaali, suola, lihaliemi ja smetana. Hauduta ruokaa kannen alla 30–40 minuuttia eli kunnes liha on kypsää. Tarkista maku. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























