Hapankaali-possupata - Yhteishyvä

Hapankaali-possupata

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Pekonia
400 g
Maustamattomia possusuikaleita
1 kpl
Sipuli
2 - 3 kpl
Valkosipulin kynttä
2 tl
Paprikajauhetta
3 rkl
Tomaattisosetta
1/2 - 1 tl
Kuminaa
1 kpl
(400 g) hapankaalia
2 tl
Suolaa
2 - 3 dl
Lihalientä
1 kpl
Smetanaa
1 tl
Sokeria halutessasi

Näin teet

1

Suikaloi pekoni. Ruskista pekoni ja liha padassa. Lisää hienonnettu sipuli, murskatut valkosipulit ja tomaattisose. Kuumenna sekoitellen. Lisää pataan kumina, hapankaali, suola, lihaliemi ja smetana. Hauduta ruokaa kannen alla 30–40 minuuttia eli kunnes liha on kypsää. Tarkista maku. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.8.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa