Hapankaalilla kuorrutettu uunilohi

Nappaa talteen!
| 600 g | nahatonta kirjolohifileetä |
| 1 tl | yrttisuolaa |
| 2 rkl | öljyä |
| 125 g | purjoa suikaleina |
| 200 g | hapankaalia valutettuna |
| 1 dl | tillisilppua |
| 2 dl | ruokakermaa |
| 125 g | voimakasta sulatejuustoa |
| 2 rkl | sinappia |
| 1 tl | paprikaa |
| valkopippuria myllystä |
- 1.
Pane kirjolohifilee voideltuun uunivuokaan ja mausta yrttisuolalla. Kuullota pannulla kuumennetussa rasvassa purjosuikaleet ja valutettu hapankaali, jätä odottamaan. Valmista juustokastike. Kuumenna ruokakerma kattilassa, paloittele joukkoon sulatejuusto, sekoittele kunnes juusto sulaa. Mausta sinapilla ja valkopippurilla. Levitä haaleaksi jäähtynyt purjo-hapankaaliseos ja tillisilppu kalafileelle. Kaada päälle juustokastike. Kypsennä uunissa 200-asteessa 20–30 minuuttia.
Hapankaalilla kuorrutettu uunilohi
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | nahatonta kirjolohifileetä |
| 1 tl | yrttisuolaa |
| 2 rkl | öljyä |
| 125 g | purjoa suikaleina |
| 200 g | hapankaalia valutettuna |
| 1 dl | tillisilppua |
| 2 dl | ruokakermaa |
| 125 g | voimakasta sulatejuustoa |
| 2 rkl | sinappia |
| 1 tl | paprikaa |
| valkopippuria myllystä |
Valmistus
- 1
Pane kirjolohifilee voideltuun uunivuokaan ja mausta yrttisuolalla. Kuullota pannulla kuumennetussa rasvassa purjosuikaleet ja valutettu hapankaali, jätä odottamaan. Valmista juustokastike. Kuumenna ruokakerma kattilassa, paloittele joukkoon sulatejuusto, sekoittele kunnes juusto sulaa. Mausta sinapilla ja valkopippurilla. Levitä haaleaksi jäähtynyt purjo-hapankaaliseos ja tillisilppu kalafileelle. Kaada päälle juustokastike. Kypsennä uunissa 200-asteessa 20–30 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























