Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hapankaalilla kuorrutettu uunilohi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Nahatonta kirjolohifileetä
1 tl
Yrttisuolaa
2 rkl
Öljyä
125 g
Purjoa suikaleina
200 g
Hapankaalia valutettuna
1 dl
Tillisilppua
2 dl
Ruokakermaa
125 g
Voimakasta sulatejuustoa
2 rkl
Sinappia
1 tl
Paprikaa
Valkopippuria myllystä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pane kirjolohifilee voideltuun uunivuokaan ja mausta yrttisuolalla. Kuullota pannulla kuumennetussa rasvassa purjosuikaleet ja valutettu hapankaali, jätä odottamaan. Valmista juustokastike. Kuumenna ruokakerma kattilassa, paloittele joukkoon sulatejuusto, sekoittele kunnes juusto sulaa. Mausta sinapilla ja valkopippurilla. Levitä haaleaksi jäähtynyt purjo-hapankaaliseos ja tillisilppu kalafileelle. Kaada päälle juustokastike. Kypsennä uunissa 200-asteessa 20–30 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2007
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.