Halkaise papaija, poista siemenet, kuori ja paloittele hedelmä. Kuori ja viipaloi sipulit.
Paloittele leikkeet ja ruskista ne pannulla öljyssä. Lisää loppuvaiheessa sipulit. Mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita kastikkeen ainekset. Lisää pannulle neste, pavut ja papaijat. Keitä 5 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
296
1239
6,0 g
1,0 g
24,8 g
22,5 g
1,5 g
33,5 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
1 tl Suolaa,
0,5 tl Rouhittua mustapippuria,
1,5 rkl Tomaattisosetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli