Keitä ohrasuurimot kypsiksi kasvisliemessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja kuutioi sipuli ja omena. Kuullota sipulit pannulla öljyssä, lisää omenat ja paista hetki, kunnes omenat saavat hieman väriä.
Nosta pannu syrjään ja paloittele joukkoon aprikoosit. Lisää pannulle pinjansiemenet ja rosmariini. Valuta ohrasuurimot ja sekoita lämmin hedelmäseos joukkoon. Mausta appelsiinimehulla, suolalla, pippurilla ja hienonnetulla persiljalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
297
1243
10,3 g
1,8 g
40,3 g
13,3 g
5,5 g
7,0 g
3,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Rosmariinia,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli