Keitä ohrasuurimot kypsiksi kasvisliemessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja kuutioi sipuli ja omena. Kuullota sipulit pannulla öljyssä, lisää omenat ja paista hetki, kunnes omenat saavat hieman väriä.
Nosta pannu syrjään ja paloittele joukkoon aprikoosit. Lisää pannulle pinjansiemenet ja rosmariini. Valuta ohrasuurimot ja sekoita lämmin hedelmäseos joukkoon. Mausta appelsiinimehulla, suolalla, pippurilla ja hienonnetulla persiljalla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1243
297
10,3 g
1,8 g
40,3 g
13,3 g
5,5 g
7,0 g
3,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Rosmariinia,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli