Hedelmäporsas | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hedelmäporsas

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kg
Porsaan ulkofilettä
1 rkl
Fariinisokeria
2 rkl
Sinappia
1 rkl
Soijakastiketta
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Chilikastiketta
1 tl
Pippuria

lisäksi

3 kpl
Omenaa
4 kpl
Luumua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita mausteseos sokerista, sinapista, soija- ja chilikastikkeesta, suolasta sekä pippurista. Hiero seos fileen pintaan ja paista uunissa 175 asteessa noin 50 minuuttia.Pese ja halkaise omenat ja luumut. Poista siemenet ja kivet. Nosta hedelmät fileen molemmille puolille uuniin paistamisen puolivälissä. Tarjoile filee hedelmien, juuressoseen ja kastikkeen kanssa.»Juures-perunasose»Kastike uunissa paistetulle lihalle0905

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.