Helpot tonnikalapihvit ja tilli-kermaviilikastike
Ainekset
Paistamiseen
Tilli-kermaviilikastike
Valmistus
Tee ensin kastike. Hienonna tilli. Yhdistä kermaviili, tilli ja mausteet.
Tee kalapihvit. Valuta tonnikaloista öljy ja siirrä kala kulhoon. Murenna kalan rakenne haarukalla ja sekoita joukkoon munat, korppujauhot, kerma ja mausteet.
Kuumenna öljyä lettupannun koloissa. Paista seoksesta pihvejä. Tarjoa pihvit tilli-kermaviilikastikkeen kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
328
1372
23,8 g
8,8 g
6,8 g
2,3 g
0,3 g
20,5 g
2,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli