Helppo kurpitsa-gnocchipannu

arvosana5/5

(4)arviota
3 Annosta

20 min (josta 20 min aktiivista)

Helppo kurpitsa-gnocchipannu valmistuu pannulla nopeasti valmiiksi kuutioiduista kurpitsoista. Salvialla maustettu voikastike viimeistelee maun herkulliseksi.

Ainekset (3 annosta)

MääräAinesosa
500 g(1 ps) perunagnoccheja
1 rklrypsiöljyä
300 g(1 rs) kurpitsakuutioita (coop)
1 kpliso valkosipulinkynsi
30 gvoita
1 rklhienonnettua salviaa
1 1/2 dlkeitinvettä
50 g(1 ps) babypinaattia (coop)
70 g(1 ps) parmesaaniraastetta
1/4 tlmustapippuria rouhittuna
ripaus suolaa

Valmistus

  1. 1

    Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan noin 1 ½ minuuttia. Ota keitinvettä talteen 1 ½ desilitraa ja valuta gnocchit.

    MääräAinesosa
    500 g(1 ps) perunagnoccheja
    1 1/2 dlkeitinvettä
  2. 2

    Kuumenna öljy pannulla ja lisää kurpitsakuutiot. Paista noin 5 minuuttia, kunnes kurpitsat pehmenevät ja ruskistuvat hieman. Siirrä lautaselle odottamaan.

    MääräAinesosa
    1 rklrypsiöljyä
    300 g(1 rs) kurpitsakuutioita (coop)
  3. 3

    Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuumenna voi pannulla. Kun voi alkaa vaahdota, lisää gnocchit ja paista käännellen muutama minuutti. Lisää valkosipuli, salvia ja kurpitsat. Jatka paistamista, kunnes gnocchit ovat kullanruskeita.

    MääräAinesosa
    1 kpliso valkosipulinkynsi
    1 rklhienonnettua salviaa
  4. 4

    Lisää keitinvesi ja kääntele pinaatit sekä juustoraaste joukkoon. Mausta pippurilla ja suolalla. Tarjoa kurpitsa-gnocchipannu heti.

    MääräAinesosa
    50 g(1 ps) babypinaattia (coop)
    70 g(1 ps) parmesaaniraastetta
    1/4 tlmustapippuria rouhittuna
    ripaus suolaa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
17.11.2025
|
Päivitetty: 3.12.2025

Samankaltaisia reseptejä