Helppo nakkikastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Helppo nakkikastike

Helppo nakkikastike

timer-icon30 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Helppo nakkikastike on klassikko, joka syntyy vain muutamasta aineksesta. Ripottele halutessasi kastikkeen pinnalle hienonnettua persiljaa.

Ainekset

500 g
Nakkeja
1 rkl
Öljyä
1/2 kpl
(200 g) pakastesipulikuutioita
1 kpl
(250 g) sipulilla maustettua ranskankermaa
2 tl
Sinappia
2 rkl
Tomaattisosetta
1 dl
Vettä
Lisäksi persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele nakit. Paista ne pannulla öljyssä ja lisää joukkoon sipuli.

2

Lisää pannulle ranskankerma, sinappi, tomaattisose ja vesi. Sekoita ja anna kastikkeen kiehahtaa. Anna kastikkeen hautua 5 minuuttia.

3

Ripottele kastikkeen pinnalle hienonnettua persiljaa. Tarjoile perunamuusin ja suolakurkkujen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.12.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.