Paloittele nakit. Paista nakkeja ja sipulia öljyssä pannulla, kunnes palat hieman ruskistuvat.
Lisää kerma, sinappi, tomaattipyree ja vesi pannulle. Sekoita ja anna kastikkeen kiehahtaa. Hauduta hiljaa poreillen 5 minuuttia. Sekoita hienonnettu ruohosipuli joukkoon.
Tarjoa juuresmuusin, suolakurkkujen ja etikkapunajuurien kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
344
1443
31,5 g
11,3 g
3,8 g
3,8 g
0,8 g
12,8 g
2,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Tomaattipyreetä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli