Helppo parsakaalipasta

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gparsakaalia
1 kplmaustettua ruoanlaittofraichea

Tarjoiluun

parmesaanijuustoa
keitettyä pastaa

Valmistus

  1. 1

    Pese ja paloittele parsakaalin varret ja nuput. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Kaada keitinvesi pois. Survo parsakaalit kattilassa perunansurvimella karkeaksi muhennokseksi. Lisää ruoanlaittofraiche. Sekoita tasaiseksi ja lisää keitetyn pastan joukkoon. Tarjoile.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025