Helppo parsakaalipasta
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 500 g | parsakaalia |
| 1 kpl | maustettua ruoanlaittofraichea |
| Tarjoiluun | |
|---|---|
| parmesaanijuustoa | |
| keitettyä pastaa | |
- 1.
Pese ja paloittele parsakaalin varret ja nuput. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Kaada keitinvesi pois. Survo parsakaalit kattilassa perunansurvimella karkeaksi muhennokseksi. Lisää ruoanlaittofraiche. Sekoita tasaiseksi ja lisää keitetyn pastan joukkoon. Tarjoile.
Helppo parsakaalipasta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | parsakaalia |
| 1 kpl | maustettua ruoanlaittofraichea |
Tarjoiluun | |
| parmesaanijuustoa | |
| keitettyä pastaa | |
Valmistus
- 1
Pese ja paloittele parsakaalin varret ja nuput. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Kaada keitinvesi pois. Survo parsakaalit kattilassa perunansurvimella karkeaksi muhennokseksi. Lisää ruoanlaittofraiche. Sekoita tasaiseksi ja lisää keitetyn pastan joukkoon. Tarjoile.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












