Helppo puolukkajäädyke | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Helppo puolukkajäädyke

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 dl
Pakastepuolukoita
1 l
Vaniljajäätelöä

puolukkakastike:

2 dl
Puolukkahilloa
1 dl
Vettä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Murskaa puolet hieman sulaneista puolukoista. Sekoita murskatut ja kokonaiset puolukat pehmeäksi sulaneen vaniljajäätelön kanssa. Painele seos kakkumuottiin tasaisesti ja peitä kelmulla. Anna jäätyä yön yli pakastimessa.

Valmista kastike. Mittaa hillo ja vesi kattilaan ja kuumenna kiehumispisteeseen. Anna jäähtyä.

Nosta jäädyke huoneenlämpöön 15 minuuttia ennen tarjoamista. Kumoa tarjoiluvadille ja valuta päälle puolukkakastiketta tai tarjoa kastike erikseen.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.