
Helppo tomaattikastike
Ainekset
Valmistus
Kuori ja hienonna valkosipulit ja sipuli. Kuullota niitä kattilassa öljyssä 2–3 minuuttia. Lisää sokeri ja tomaattipyree ja paista minuutti.
Lisää tomaattimurska ja vesi, sekoita tasaiseksi. Mausta etikalla ja lisää laakerinlehdet. Keitä kastiketta miedolla lämmöllä 30–35 minuuttia välillä sekoittaen.
Mausta kastike suolalla ja pippurilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
169
710
13,8 g
2,0 g
8,5 g
7,5 g
2,5 g
1,3 g
1,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl tomaattipyreetä,
2 kpl laakerinlehteä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli