Herkkuhillo mustikoista, vadelmista ja mansikoista

Arvostele resepti
1 Kappaletta

30 min

Herkkuhillopurkkiin purkitetaan mustikkaa, vadelmaa ja mansikkaa.

Ainekset

MääräAinesosa
1 lmustikoita
1/2 lvadelmia
1/2 lmansikoita
500 ghillosokeria

Valmistus

  1. 1

    Perkaa marjat. Mittaa ne kattilaan kerroksittain sokerin kanssa. Anna marjojen mehustua jääkaapissa muutaman tunnin tai yön yli.

  2. 2

    Kuumenna hitaasti. Anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Ravistele kattilaa välillä pohjaan palamisen estämiseksi.

  3. 3

    Nosta kattila liedeltä ja kuori vaahto. Tölkitä hillo pestyihin ja kuumennettuihin purkkeihin. Sulje kannet ja anna purkkien jäähtyä. Säilytä viileässä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä