Herkkuhillo mustikoista, vadelmista ja mansikoista

Arvostele resepti
1 Kappaletta

30 min

Herkkuhillopurkkiin purkitetaan mustikkaa, vadelmaa ja mansikkaa.

Ainekset

MääräAinesosa
1 lmustikoita
1/2 lvadelmia
1/2 lmansikoita
500 ghillosokeria

Valmistus

  1. 1

    Perkaa marjat. Mittaa ne kattilaan kerroksittain sokerin kanssa. Anna marjojen mehustua jääkaapissa muutaman tunnin tai yön yli.

  2. 2

    Kuumenna hitaasti. Anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Ravistele kattilaa välillä pohjaan palamisen estämiseksi.

  3. 3

    Nosta kattila liedeltä ja kuori vaahto. Tölkitä hillo pestyihin ja kuumennettuihin purkkeihin. Sulje kannet ja anna purkkien jäähtyä. Säilytä viileässä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025