Herkkuhillo mustikoista, vadelmista ja mansikoista | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Herkkuhillo mustikoista, vadelmista ja mansikoista

timer-icon30 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Herkkuhillopurkkiin purkitetaan mustikkaa, vadelmaa ja mansikkaa.

Ainekset

1 l
Mustikoita
1/2 l
Vadelmia
1/2 l
Mansikoita
500 g
Hillosokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Perkaa marjat. Mittaa ne kattilaan kerroksittain sokerin kanssa. Anna marjojen mehustua jääkaapissa muutaman tunnin tai yön yli.

2

Kuumenna hitaasti. Anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Ravistele kattilaa välillä pohjaan palamisen estämiseksi.

3

Nosta kattila liedeltä ja kuori vaahto. Tölkitä hillo pestyihin ja kuumennettuihin purkkeihin. Sulje kannet ja anna purkkien jäähtyä. Säilytä viileässä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
Muokattu: 2.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.