Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Herkkusieni-kinkkumuhennos

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
Vähärasvaista kinkkua
1 kpl
Porkkana
2 kpl
Sipulia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 kpl
Pientä purjoa
100 g
Tuoreita herkkusieniä
1/2 - 1 tl
Currya
4 dl
Rasvatonta maitoa
1 kpl
Kasvisliemikuutio
1 1/2 rkl
Vehnäjauhoja
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi kinkku. Kuullota pannulla kuorittu ja paloiteltu porkkana, hienonnetut sipulit ja valkosipulinkynsi. Pane pannulle suikaloidut purjo ja herkkusienet ja kypsennä parin minuutin ajan. Mausta karrilla, lisää maito ja pienitty kasvisliemikuutio. Suurusta kastike vesitilkkaan sekoitetulla vehnäjauholla ja anna kiehua vielä hetken ajan. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa esimerkiksi uuniperunoiden täytteenä tai röstiperunoiden seurana.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 31.10.2006
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.