Herkkusieni-paprikamunakas | Munakkaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Herkkusieni-paprikamunakas

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(200 g) herkkusieniä
1 kpl
Paprika
6 kpl
Kananmunaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1/2 tl
Kuivattua meiramia
1/2 dl
Ruokakermaa (tai maitoa)
1 rkl
Öljyä paistamiseen
Silputtua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Puhdista ja viipaloi sienet. Halkaise, huuhtele ja kuutioi paprika. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne haarukalla rikki. Lisää suola, pippuri, meirami ja ruokakerma.

Kuullota öljyssä sieniä ja paprikakuutioita hetki, kunnes ne pehmenevät ja neste haihtuu. Siirrä kasvikset pois pannusta ja lisää tarvittaessa pannuun hieman öljyä. Kaada munakasmassa pannuun ja sekoita puuhaarukalla kevyesti. Paista keskilämmöllä muutama minuutti, kunnes munakkaan pohja hyytyy, mutta päältä se on pehmeän kermainen.

Lisää päälle paistetut herkkusienet, paprikat ja persilja. Anna vetäytyä hetki kannen alla. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.12.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.