Herkkusienipasta

arvosana5/5

(2)arviota
2 Annosta

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
200 g(1 rs) herkkusieniä
1 kplpieni sipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
2 rklöljyä
1 kplpaseerattua tomaattia (2 dl)
1 kplruokakermaa
1 dlpilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja
suolaa
mustapippuria
1 kplruukku tuoretta basilikaa

Lisäksi

300 gpastaa
50 gvoimakasmakuista juustoa raastettuna

Valmistus

  1. 1

    Huuhdo ja kuivaa sienet. Viipaloi sienet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuullota sipulit paistokasarissa. Lisää sienet ja kypsennä niitä kunnes kosteus haihtuu.

    MääräAinesosa
    200 g(1 rs) herkkusieniä
    1 kplpieni sipuli
    2 kplvalkosipulinkynttä
    2 rklöljyä
  2. 2

    Lisää joukkoon paseerattu tomaatti, kerma ja aurinkokuivatut tomaatit. Keittele muutama minuutti. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla ja lisää joukkoon hienonnetut basilikanlehdet.

    MääräAinesosa
    1 kplpaseerattua tomaattia (2 dl)
    1 kplruokakermaa
    1 dlpilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja
    suolaa
    mustapippuria
    1 kplruukku tuoretta basilikaa
  3. 3

    Tarjoa juustoraasteen ja pastan kanssa.

    MääräAinesosa
    50 gvoimakasmakuista juustoa raastettuna
    300 gpastaa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
30.9.2018
|
Päivitetty: 27.11.2025

Samankaltaisia reseptejä