Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Herkkusienipasta

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Herkkusieniä
1 kpl
Pieni sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
1 kpl
Paseerattua tomaattia (2 dl)
1 kpl
Ruokakermaa
1 dl
Pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja
Suolaa
Mustapippuria
1 kpl
Ruukku tuoretta basilikaa

Lisäksi

300 g
Pastaa
50 g
Voimakasmakuista juustoa raastettuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhdo ja kuivaa sienet. Viipaloi sienet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuullota sipulit paistokasarissa. Lisää sienet ja kypsennä niitä kunnes kosteus haihtuu.

1 kpl
Herkkusieniä
1 kpl
Pieni sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
2

Lisää joukkoon paseerattu tomaatti, kerma ja aurinkokuivatut tomaatit. Keittele muutama minuutti. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla ja lisää joukkoon hienonnetut basilikanlehdet.

1 kpl
Paseerattua tomaattia (2 dl)
1 kpl
Ruokakermaa
1 dl
Pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja
Suolaa
Mustapippuria
1 kpl
Ruukku tuoretta basilikaa
3

Tarjoa juustoraasteen ja pastan kanssa.

50 g
Voimakasmakuista juustoa raastettuna
300 g
Pastaa
Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2010
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.