Hernerokka | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hernerokka

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

500 g
Kuivattuja herneitä
2 l
Vettä
1 kpl
Iso sipuli
1 kpl
Porkkana
600 g
Porsaan lapaa tai potkaa
2 kpl
Lihaliemikuutiota
1 - 2 tl
Suolaa
2 tl
Meiramia
2 rkl
Sinappia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kaada herneet ja kylmä vesi kattilaan ja anna liota yön yli. Hienonna sipuli ja kuorittu porkkana pieniksi kuutioiksi. Lisää ne hernekattilaan lihan sekä liemikuutioiden kanssa. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä 2-3 tuntia. Sekoita välillä, ettei keitto tartu pohjaan.Keitto on valmista, kun herneet ovat soseutuneet. Nosta keitosta lihat, poista mahdollinen luu ja paloittele lihat pienemmiksi annospaloiksi. Lisää lihat takaisin keittoon ja mausta suolalla, meiramilla ja sinapilla. Lisää tarvittaessa nestettä.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 23.1.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.