Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpitkä hiivaleipä- tai grahamsämpylä
1 rklöljyä tai paistomargariinia
2 kplnakkia tai 1 grillimakkara
1 - 2 rklsinappia tai ketsuppia
(muutama ohut tomaattiviipale)

Valmistus

  1. 1

    Halkaise sämpylä. Pistele makkara haarukalla. Kuumenna rasva paistinpannussa ja leipäviipaleet siinä makkaran kanssa miedolla lämmöllä.

    MääräAinesosa
    1 kplpitkä hiivaleipä- tai grahamsämpylä
    2 kplnakkia tai 1 grillimakkara
    1 rklöljyä tai paistomargariinia
  2. 2

    Laita makkara tai kaksi sämpylän väliin, päällään kastikkeet ja tomaattiviipaleet.

    MääräAinesosa
    1 - 2 rklsinappia tai ketsuppia
    (muutama ohut tomaattiviipale)

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
30.9.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä