Hunajainen sieni-lohipannu

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
200 gkesäkurpitsaa
1 kplporkkana
200 gherkkusieniä
1 kplvalkosipulin kynsi
600 gmarinoituja lohisuikaleita
2 dlvettä
2 rklhunajaa
1/4 tlsuolaa
1 rklsitruunamehua

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele sipuli. Pese kesäkurpista ja paloittele se. Pese, kuori ja suikaloi porkkana. Harjaa sienet puhtaiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulia hetki. Lisää kesäkurpitsa, porkkana, valkosipuli ja lohisuikaleet. Paista hetki käännellen. Lisää vesi, hunaja ja suola. Hauduta noin 8 minuuttia. Lisää sitruunamehu ja tarjoile.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025