Hunajainen sieni-lohipannu | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hunajainen sieni-lohipannu

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
200 g
Kesäkurpitsaa
1 kpl
Porkkana
200 g
Herkkusieniä
1 kpl
Valkosipulin kynsi
600 g
Marinoituja lohisuikaleita
2 dl
Vettä
2 rkl
Hunajaa
1/4 tl
Suolaa
1 rkl
Sitruunamehua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele sipuli. Pese kesäkurpista ja paloittele se. Pese, kuori ja suikaloi porkkana. Harjaa sienet puhtaiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulia hetki. Lisää kesäkurpitsa, porkkana, valkosipuli ja lohisuikaleet. Paista hetki käännellen. Lisää vesi, hunaja ja suola. Hauduta noin 8 minuuttia. Lisää sitruunamehu ja tarjoile.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.2.2007
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.