Hunajainen sieni-lohipannu

Nappaa talteen!
| 1 kpl | sipuli |
| 200 g | kesäkurpitsaa |
| 1 kpl | porkkana |
| 200 g | herkkusieniä |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 600 g | marinoituja lohisuikaleita |
| 2 dl | vettä |
| 2 rkl | hunajaa |
| 1/4 tl | suolaa |
| 1 rkl | sitruunamehua |
- 1.
Kuori ja paloittele sipuli. Pese kesäkurpista ja paloittele se. Pese, kuori ja suikaloi porkkana. Harjaa sienet puhtaiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulia hetki. Lisää kesäkurpitsa, porkkana, valkosipuli ja lohisuikaleet. Paista hetki käännellen. Lisää vesi, hunaja ja suola. Hauduta noin 8 minuuttia. Lisää sitruunamehu ja tarjoile.
Hunajainen sieni-lohipannu
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 200 g | kesäkurpitsaa |
| 1 kpl | porkkana |
| 200 g | herkkusieniä |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 600 g | marinoituja lohisuikaleita |
| 2 dl | vettä |
| 2 rkl | hunajaa |
| 1/4 tl | suolaa |
| 1 rkl | sitruunamehua |
Valmistus
- 1
Kuori ja paloittele sipuli. Pese kesäkurpista ja paloittele se. Pese, kuori ja suikaloi porkkana. Harjaa sienet puhtaiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulia hetki. Lisää kesäkurpitsa, porkkana, valkosipuli ja lohisuikaleet. Paista hetki käännellen. Lisää vesi, hunaja ja suola. Hauduta noin 8 minuuttia. Lisää sitruunamehu ja tarjoile.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












