Irrota valkosipulinkynnet toisistaan, mutta älä kuori niitä.
Ryöppää kynsiä kiehuvassa vedessä 1–2 minuuttia. Ota kynnet vedestä reikäkauhalla.
Kuori kynnet ja laita ne metallikulhoon. Lisää hunaja. Laita kulho kiehuvan veden päälle ja kuumenna miedolla lämmöllä 5 minuuttia, kunnes kynnet pehmenevät.
Laita hunajaiset valkosipulit purkkiin ja anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
158
660
—
—
38,3 g
37,7 g
—
0,7 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli