
Hunajameloni-halloumisalaatti
Ainekset
Valmistus
Kuori ja kuutioi meloni. Viipaloi halloumi. Kuori pähkinät. Irrota yrttien lehdet.
Purista sitruunan mehu isoon kulhoon. Sekoita öljy, sinappi, hunaja ja suola joukkoon. Lisää meloni, yrttien lehdet ja rucola.
Kuivaa halloumiviipaleet talouspaperilla ja paista kuumassa öljyssä pannulla molemmin puolin. Lisää juusto ja pähkinät salaattiin ja tarjoa heti.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
309
1291
27,8 g
2,8 g
6,0 g
6,0 g
6,0 g
5,8 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Ruukku minttua,
Ruukkua tilliä,
1 rkl Öljyä,
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli