Hunajaporkkanat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hunajaporkkanat

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

2 - 3 kpl
Isoa porkkanaa
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Hunajaa
1/2 tl
Rakuunaa
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja leikkaa porkkanat suikaleiksi. Levitä uunivuokaan. Valuta päälle öljy, hunaja ja mausteet. Paahda 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

2 - 3 kpl
Isoa porkkanaa
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Hunajaa
Suolaa
1/2 tl
Rakuunaa
2

Valuta päälle öljy, hunaja ja mausteet. Paahda 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Hunajaa
Suolaa
1/2 tl
Rakuunaa
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

307

73

4,7 g

0,7 g

7,3 g

7,3 g

1,0 g

0,3 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Rakuunaa,

Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli