Hunajaporkkanat

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min (josta 10 min aktiivista)

Hunajaporkkanat valmistuvat kätevästi uunissa. Mausta porkkanapalat hunajalla ja rakuunalla ja paahda kypsiksi. Tarjoa liharuokien lisukkeena.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplporkkanaa
1 rkloliiviöljyä
1 rklhunajaa
1 tlrakuunaa
1/4 tlsuolaa

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Pese ja kuori porkkanat, Leikkaa ne suikaleiksi ja levitä uunivuokaan. Valuta päälle öljy, hunaja ja mausteet.

    MääräAinesosa
    4 kplporkkanaa
    1 rkloliiviöljyä
    1 rklhunajaa
    1 tlrakuunaa
    1/4 tlsuolaa
  2. 2

    Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia kunnes porkkanat ovat kypsiä.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Reetta Pasanen
30.9.2018
|
Päivitetty: 7.11.2025

Samankaltaisia reseptejä