Indonesialainen riisipannu
15 min

Nappaa talteen!
Käytä riisipannuun edellisen päivän aterialta tähteeksi jäänyt riisi.
| 1 kpl | (200 g) tuorekasvissekoitusta (tuorekset) |
| 3 dl | keitettyä riisiä |
| 1 rkl | öljyä |
| 2 tl | makeaa soijakastiketta |
| 2 kpl | kananmunaa |
| suolaa | |
| mustapippuria | |
| silputtua korianteria |
- 1.
Kuumenna öljy vokissa. Paista kasviksia sekoitellen 2 minuuttia, lisää riisit ja jatka kuumennusta pari minuuttia. Mausta soijakastikkeella, suolalla ja pippurilla. Tee munia varten ruokaan kolot ja riko munat koloihin. Vähennä lämpöä ja anna munien hyytyä jonkin aikaa. Voit myös sekoittaa munat ruoan joukkoon. Silppua pinnalle korianteria.
Indonesialainen riisipannu
Käytä riisipannuun edellisen päivän aterialta tähteeksi jäänyt riisi.
Ainekset (2 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (200 g) tuorekasvissekoitusta (tuorekset) |
| 3 dl | keitettyä riisiä |
| 1 rkl | öljyä |
| 2 tl | makeaa soijakastiketta |
| 2 kpl | kananmunaa |
| suolaa | |
| mustapippuria | |
| silputtua korianteria |
Valmistus
- 1
Kuumenna öljy vokissa. Paista kasviksia sekoitellen 2 minuuttia, lisää riisit ja jatka kuumennusta pari minuuttia. Mausta soijakastikkeella, suolalla ja pippurilla. Tee munia varten ruokaan kolot ja riko munat koloihin. Vähennä lämpöä ja anna munien hyytyä jonkin aikaa. Voit myös sekoittaa munat ruoan joukkoon. Silppua pinnalle korianteria.
Ravintosisältö
346
Energiaa kcal
1446
Energiaa kj
12,0 g
Rasvaa
2,0 g
Tyydyttynyttä rasvaa
44,0 g
Hiilihydraatteja
2,5 g
Sokereita
2,5 g
Kuituja
12,5 g
Proteiinia
2,3 g
Suolaa
346
Energiaa kcal
1446
Energiaa kj
12,0 g
Rasvaa
2,0 g
Tyydyttynyttä rasvaa
44,0 g
Hiilihydraatteja
2,5 g
Sokereita
2,5 g
Kuituja
12,5 g
Proteiinia
2,3 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Suolaa, Mustapippuria, Silputtua korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli





























