Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Indonesialainen riisipannu

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Käytä riisipannuun edellisen päivän aterialta tähteeksi jäänyt riisi.

Ainekset

1 kpl
(200 g) tuorekasvissekoitusta (tuorekset)
3 dl
Keitettyä riisiä
1 rkl
Öljyä
2 tl
Makeaa soijakastiketta
2 kpl
Kananmunaa
Suolaa
Mustapippuria
Silputtua korianteria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna öljy vokissa. Paista kasviksia sekoitellen 2 minuuttia, lisää riisit ja jatka kuumennusta pari minuuttia. Mausta soijakastikkeella, suolalla ja pippurilla. Tee munia varten ruokaan kolot ja riko munat koloihin. Vähennä lämpöä ja anna munien hyytyä jonkin aikaa. Voit myös sekoittaa munat ruoan joukkoon. Silppua pinnalle korianteria.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.9.2016
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

346

1446

12,0 g

2,0 g

44,0 g

2,5 g

2,5 g

12,5 g

2,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Mustapippuria,

Silputtua korianteria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli