Indonesialainen riisipannu

Arvostele resepti
2 Annosta

15 min

Käytä riisipannuun edellisen päivän aterialta tähteeksi jäänyt riisi.

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(200 g) tuorekasvissekoitusta (tuorekset)
3 dlkeitettyä riisiä
1 rklöljyä
2 tlmakeaa soijakastiketta
2 kplkananmunaa
suolaa
mustapippuria
silputtua korianteria

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna öljy vokissa. Paista kasviksia sekoitellen 2 minuuttia, lisää riisit ja jatka kuumennusta pari minuuttia. Mausta soijakastikkeella, suolalla ja pippurilla. Tee munia varten ruokaan kolot ja riko munat koloihin. Vähennä lämpöä ja anna munien hyytyä jonkin aikaa. Voit myös sekoittaa munat ruoan joukkoon. Silppua pinnalle korianteria.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Suolaa, Mustapippuria, Silputtua korianteria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä