Italialainen perunapaistos ja uunimakkara | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Italialainen perunapaistos ja uunimakkara

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

500 g
Perunasipulisekoitusta
100 g
Kesäkurpitsaa
2 kpl
Tomaattia
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
1 tl
Basilikaa
2 tl
Oreganoa
2 dl
Kermaa
1 rkl
Vehnäjauhoja

pinnalle:

2 dl
Raastettua juustoa
Lisäksi makkaraa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele kesäkurpitsat suikaleiksi. Lado puolet peruna- ja kesäkurpitsasuikaleista vuorotellen uunivuokaan. Paloittele tomaatti kuutioiksi ja lisää vuokaan. Laita loput peruna- ja kesäkurpitsasuikaleet päälle. Sekoita murskattu valkosipuli, suola, pippuri ja basilika, kerma ja vehnäjauhot ja kaada vuokaan. Paista vuokaa uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia. Ripottele sitten juustoraaste pinnalle ja jatka kypsentämistä vielä 20 minuuttia. Tarjoa uunimakkaran ja salaatin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 19.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.