Italianpata kinkusta - Yhteishyvä

Italianpata kinkusta

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

350 g
Ylikypsää kinkkua
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Tomaattimurskaa (400 g)
3 rkl
Tomaattisosetta
4 dl
Lihalientä
2 dl
Rakettispagettia
1 kpl
Pakastekasvissekoitusta (300 g)

LISÄKSI

Hienonnettua persiljaa

Näin teet

1

Poista kinkusta kuori ja paloittele liha. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Paahda kinkkupaloja hetki pannulla. Lisää sipulit ja öljy ja anna pehmetä. Kaada seos kattilaan ja lisää tomaattimurska ja -sose, lihaliemi ja spagetit. Hauduta 5 minuuttia. Sekoita joukkoon kasvisseos ja kuumenna pata. Ripottele päälle persiljaa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.2.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja25 g100 g
Proteiinia18 g71 g
Rasvaa10 g38 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj1110 4439
Energiaa kcal265 1060

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 3 rkl Tomaattisosetta

  • Hienonnettua persiljaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja25 g100 g
Proteiinia18 g71 g
Rasvaa10 g38 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj1110 4439
Energiaa kcal265 1060

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 3 rkl Tomaattisosetta

  • Hienonnettua persiljaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.