Italianpata kinkusta
15 min
4 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
Poista kinkusta kuori ja paloittele liha. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Paahda kinkkupaloja hetki pannulla. Lisää sipulit ja öljy ja anna pehmetä. Kaada seos kattilaan ja lisää tomaattimurska ja -sose, lihaliemi ja spagetit. Hauduta 5 minuuttia. Sekoita joukkoon kasvisseos ja kuumenna pata. Ripottele päälle persiljaa.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.2.2013
|Muokattu: 24.1.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
265
1110
9,5 g
1,3 g
25,0 g
1,5 g
1,8 g
17,8 g
2,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
3 rkl Tomaattisosetta,
Hienonnettua persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli