Italianpata kinkusta
Ainekset
Valmistus
Poista kinkusta kuori ja paloittele liha. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Paahda kinkkupaloja hetki pannulla. Lisää sipulit ja öljy ja anna pehmetä. Kaada seos kattilaan ja lisää tomaattimurska ja -sose, lihaliemi ja spagetit. Hauduta 5 minuuttia. Sekoita joukkoon kasvisseos ja kuumenna pata. Ripottele päälle persiljaa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
272
1137
9,5 g
1,3 g
25,8 g
2,0 g
2,8 g
18,3 g
2,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
3 rkl Tomaattisosetta,
Hienonnettua persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli