Italianpata kinkusta

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
350 gylikypsää kinkkua
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rklöljyä
1 kpltomaattimurskaa (400 g)
3 rkltomaattisosetta
4 dllihalientä
2 dlrakettispagettia
1 kplpakastekasvissekoitusta (300 g)

Lisäksi

hienonnettua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Poista kinkusta kuori ja paloittele liha. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Paahda kinkkupaloja hetki pannulla. Lisää sipulit ja öljy ja anna pehmetä. Kaada seos kattilaan ja lisää tomaattimurska ja -sose, lihaliemi ja spagetit. Hauduta 5 minuuttia. Sekoita joukkoon kasvisseos ja kuumenna pata. Ripottele päälle persiljaa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Valkosipulinkynsi, 3 rkl Tomaattisosetta, Hienonnettua persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä