Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Italiansalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Italiansalaattiin tulee makaronia, kinkkua ja kasviksia. Salaatti saa majoneesikastikkeen.

Ainekset

3 dl
Makaronia
3 kpl
Kuorineen keitettyä porkkanaa
1 kpl
Hapan omena, esim. granny smith
2 kpl
Maustekurkkua
150 g
Palvikinkkua
200 g
Pakasteherneitä

Kastike:

3 rkl
Majoneesia
1 dl
Kermaviiliä
2 rkl
Sinappia
Suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä makaronit. Valuta ja jäähdytä nopeasti kylmällä vedellä huuhtoen. Kuori keitetyt ja jäähtyneet porkkanat ja kuori omena. Leikkaa porkkanat, omena ja maustekurkut pieniksi kuutioksi tai ohuiksi suikaleiksi. Paloittele kinkku.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatin joukkoon. Kääntele ja anna maustua viileässä noin tunnin ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.