Itämainen juureskeitto | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Itämainen juureskeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Juureskeittoaineksia
1 1/5 l
Vettä
1 kpl
Inkivääriä
1 kpl
Punaista chiliä
1 kpl
Purjoa
50 g
Munanuudeleita
1 kpl
Pieni pala inkivääriä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita pussikeiton aineet kiehuvan veteen. Anna keiton kiehua hiljalleen 15 minuuttia. Lisää hienonnettu chili, purjoviipaleet sekä nuudelit. Anna keiton vielä kiehahtaa ja lisää tarvittaessa nestettä. Lisää mausteeksi hieman raastettua inkivääriä. Nauti höyryävän kuumana.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.