Itämainen kasvissalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Itämainen kasvissalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
150 g
Sokeriherneitä
1 kpl
Punainen ja keltainen paprika
1/2 kpl
Kerää jäävuorisalaattia
2 - 3 rkl
Hienonnettua tuoretta korianteria
1 kpl
Limetin nehu
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Raastettua tuoretta inkivääriä
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja leikkaa porkkanat, sokeriherneet ja paprikat reiluiksi paloiksi. Suikaloi huuhdottu salaatti ja sekoita se hienonnetun korianterin kanssa kasvisten joukkoon. Purista kulhoon limetin mehu ja sekoita mukaan öljy, raastettu inkivääri ja ripaus suolaa. Kaada kastike kasvisten joukkoon ja sekoita. Anna makujen vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoamista.0805

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 24.7.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.