Itämainen kasvissalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplporkkanaa
150 gsokeriherneitä
1 kplpunainen ja keltainen paprika
1/2 kplkerää jäävuorisalaattia
2 - 3 rklhienonnettua tuoretta korianteria
1 kpllimetin nehu
2 rklöljyä
1 rklraastettua tuoretta inkivääriä
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Pese ja leikkaa porkkanat, sokeriherneet ja paprikat reiluiksi paloiksi. Suikaloi huuhdottu salaatti ja sekoita se hienonnetun korianterin kanssa kasvisten joukkoon. Purista kulhoon limetin mehu ja sekoita mukaan öljy, raastettu inkivääri ja ripaus suolaa. Kaada kastike kasvisten joukkoon ja sekoita. Anna makujen vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoamista.0805

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä