Itämainen linssikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Itämainen linssikeitto

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
1 1/2 rkl
Punaista currytahnaa
1 1/2 dl
Punaisia linssejä
4 dl
Vettä
3 rkl
Tomaattisosetta
2 dl
Kookosmaitoa

lisäksi:

2 kpl
Tomaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita öljyssä kattilan pohjalla. Lisää kattilaan currytahna ja siivilässä huuhdellut linssit. Kääntele seosta muutaman kerran. Lisää joukkoon vesi, tomaattisose ja kookosmaito. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes linssit kypsyvät. Lisää nestettä tarvittaessa. Annostele keitto lautasille ja nosta pinnalle koristeeksi kuutioitua tomaattia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.1.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.