Itämainen linssikeitto

arvosana5/5

(1)arvio
2 Annosta

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpieni sipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rklöljyä
1 1/2 rklpunaista currytahnaa
1 1/2 dlpunaisia linssejä
4 dlvettä
3 rkltomaattisosetta
2 dlkookosmaitoa

Lisäksi:

2 kpltomaattia

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita öljyssä kattilan pohjalla. Lisää kattilaan currytahna ja siivilässä huuhdellut linssit. Kääntele seosta muutaman kerran. Lisää joukkoon vesi, tomaattisose ja kookosmaito. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes linssit kypsyvät. Lisää nestettä tarvittaessa. Annostele keitto lautasille ja nosta pinnalle koristeeksi kuutioitua tomaattia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 28.11.2025

Samankaltaisia reseptejä