Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Itämainen omenahyve

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Inkivääri, kookos ja cashewpähkinät tuovat itämaista makua omenaherkkuun. Tarjoa lisänä vaniljajäätelöä tai -kastiketta.

Ainekset

50 g
Margariinia
2 rkl
Fariinisokeria
2 rkl
Sokeria
1 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Kookoshiutaleita
4 rkl
Rouhittuja cashewpähkinöitä
1 1/2 tl
Jauhettua inkivääriä

Lisäksi:

4 kpl
Omenaa
2 rkl
Sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sipaise pieniin annosuunivuokiin margariinia. Sekoita loppu margariini, sokerit ja kuivat aineet käsin nyppien. Pese ja lohko omenat ja jaa ne vuokiin. Ripottele pinnalle hieman sokeria. Ripottele murustettu taikina omenoiden päälle. Paista uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa lisänä vaniljajäätelöä tai -kastiketta.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.