Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Itämainen punakaalisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Itämainen salaattikastike ja chili maustavat kaaliraasteen uudella tavalla.

Ainekset

500 g
Punakaalia
1/2 kpl
Chiliä
1/2 dl
Seesaminsiemeniä

Kastike

1 rkl
Rypsiöljyä
1 rkl
Riisiviinietikkaa
2 tl
Seesamiöljyä
1/2 tl
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Raasta punakaali ohuiksi suikaleiksi esim. juustohöylällä. Hienonna chili ja sekoita punakaalin joukkoon.

Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta salaatin joukkoon. Ripottele pinnalle siemenet.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 29.12.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

131

548

10,3 g

1,3 g

5,0 g

5,0 g

3,3 g

3,3 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Chiliä,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli