Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Itämainen punakaalisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tässä tulee kaaliraaste uudella tvistillä! Simppeli itämainen salaattikastike ja chili maustavat purppuran värisen punakaalin herkullisella tavalla.

Ainekset

500 g
Punakaalia
1/2 kpl
punaista chiliä
1/2 dl
Seesaminsiemeniä

Kastike

1 rkl
Rypsiöljyä
1 rkl
Riisiviinietikkaa
2 tl
Seesamiöljyä
1/2 tl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Raasta punakaali ohuiksi suikaleiksi esim. juustohöylällä. Hienonna chili ja sekoita punakaalin joukkoon.

500 g
Punakaalia
1/2 kpl
punaista chiliä
2

Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta salaatin joukkoon. Ripottele pinnalle siemenet.

1 rkl
Rypsiöljyä
1 rkl
Riisiviinietikkaa
2 tl
Seesamiöljyä
1/2 tl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria
1/2 dl
Seesaminsiemeniä
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 8.7.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

132

552

10,3 g

1,3 g

5,0 g

5,0 g

3,3 g

3,3 g

0,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli