Itämainen punakaalisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Itämainen punakaalisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Itämainen salaattikastike ja chili maustavat kaaliraasteen uudella tavalla.

Ainekset

500 g
Punakaalia
1/2 kpl
Chiliä
1/2 dl
Seesaminsiemeniä

kastike

1 rkl
Rypsiöljyä
1 rkl
Riisiviinietikkaa
2 tl
Seesamiöljyä
1/2 tl
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Raasta punakaali ohuiksi suikaleiksi esim. juustohöylällä. Hienonna chili ja sekoita punakaalin joukkoon.

Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta salaatin joukkoon. Ripottele pinnalle siemenet.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 29.12.2015
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

548

131

10,3 g

1,3 g

5,0 g

5,0 g

3,3 g

3,3 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Chiliä,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli