Jauheliha-kaalivokki

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(400 g) jauhelihaa
1 tlsuolaa
rouhittua mustapippuria
400 gvalkokaalia
1/2 kplpurjoa
1 kplporkkana
1 rklöljyä
1 tlcurrya
1 kplomena

Valmistus

  1. 1

    Paahda jauheliha pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Suikaloi kaali ja pesty purjo. Kuori ja viipaloi porkkana. Kuumenna pannulla öljy ja curry. Kuullota kasviksia öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes ne hieman pehmenevät.Pese omena. Poista kanta ja siemenkota. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Nosta omenat ja maustettu jauheliha kasvisten joukkoon ja kääntele, kunnes ne lämpenevät. Tarjoa keitetyn basmatiriisin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä