Jauheliha-kaalivokki
Ainekset
1 kpl
(400 g) jauhelihaa
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
400 g
Valkokaalia
1/2 kpl
Purjoa
1 kpl
Porkkana
1 rkl
Öljyä
1 tl
Currya
1 kpl
Omena
Näin teet
1
Paahda jauheliha pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Suikaloi kaali ja pesty purjo. Kuori ja viipaloi porkkana. Kuumenna pannulla öljy ja curry. Kuullota kasviksia öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes ne hieman pehmenevät.Pese omena. Poista kanta ja siemenkota. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Nosta omenat ja maustettu jauheliha kasvisten joukkoon ja kääntele, kunnes ne lämpenevät. Tarjoa keitetyn basmatiriisin kanssa.
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.10.2011
Muokattu: 5.12.2018