Jauheliha-kaalivokki
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (400 g) jauhelihaa |
| 1 tl | suolaa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 400 g | valkokaalia |
| 1/2 kpl | purjoa |
| 1 kpl | porkkana |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 tl | currya |
| 1 kpl | omena |
- 1.
Paahda jauheliha pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Suikaloi kaali ja pesty purjo. Kuori ja viipaloi porkkana. Kuumenna pannulla öljy ja curry. Kuullota kasviksia öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes ne hieman pehmenevät.Pese omena. Poista kanta ja siemenkota. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Nosta omenat ja maustettu jauheliha kasvisten joukkoon ja kääntele, kunnes ne lämpenevät. Tarjoa keitetyn basmatiriisin kanssa.
Jauheliha-kaalivokki
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (400 g) jauhelihaa |
| 1 tl | suolaa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 400 g | valkokaalia |
| 1/2 kpl | purjoa |
| 1 kpl | porkkana |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 tl | currya |
| 1 kpl | omena |
Valmistus
- 1
Paahda jauheliha pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Suikaloi kaali ja pesty purjo. Kuori ja viipaloi porkkana. Kuumenna pannulla öljy ja curry. Kuullota kasviksia öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes ne hieman pehmenevät.Pese omena. Poista kanta ja siemenkota. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Nosta omenat ja maustettu jauheliha kasvisten joukkoon ja kääntele, kunnes ne lämpenevät. Tarjoa keitetyn basmatiriisin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























