Jauheliha-kaalivokki
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (400 g) jauhelihaa |
| 1 tl | suolaa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 400 g | valkokaalia |
| 1/2 kpl | purjoa |
| 1 kpl | porkkana |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 tl | currya |
| 1 kpl | omena |
- 1.
Paahda jauheliha pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Suikaloi kaali ja pesty purjo. Kuori ja viipaloi porkkana. Kuumenna pannulla öljy ja curry. Kuullota kasviksia öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes ne hieman pehmenevät.Pese omena. Poista kanta ja siemenkota. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Nosta omenat ja maustettu jauheliha kasvisten joukkoon ja kääntele, kunnes ne lämpenevät. Tarjoa keitetyn basmatiriisin kanssa.
Jauheliha-kaalivokki
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (400 g) jauhelihaa |
| 1 tl | suolaa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 400 g | valkokaalia |
| 1/2 kpl | purjoa |
| 1 kpl | porkkana |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 tl | currya |
| 1 kpl | omena |
Valmistus
- 1
Paahda jauheliha pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Suikaloi kaali ja pesty purjo. Kuori ja viipaloi porkkana. Kuumenna pannulla öljy ja curry. Kuullota kasviksia öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes ne hieman pehmenevät.Pese omena. Poista kanta ja siemenkota. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Nosta omenat ja maustettu jauheliha kasvisten joukkoon ja kääntele, kunnes ne lämpenevät. Tarjoa keitetyn basmatiriisin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












