Jauheliha-kaalivokki | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauheliha-kaalivokki

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(400 g) jauhelihaa
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
400 g
Valkokaalia
1/2 kpl
Purjoa
1 kpl
Porkkana
1 rkl
Öljyä
1 tl
Currya
1 kpl
Omena

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paahda jauheliha pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Suikaloi kaali ja pesty purjo. Kuori ja viipaloi porkkana. Kuumenna pannulla öljy ja curry. Kuullota kasviksia öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes ne hieman pehmenevät.Pese omena. Poista kanta ja siemenkota. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Nosta omenat ja maustettu jauheliha kasvisten joukkoon ja kääntele, kunnes ne lämpenevät. Tarjoa keitetyn basmatiriisin kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.10.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.