Keitä kauranjyvät pakkauksen keittoajan mukaan suolalla maustetussa vedessä.
Huuhtele kasvikset. Poista kaalista kova kantaosa ja leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Halkaise paprika, poista siemenet ja suikaloi paprika. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili.
Ruskista jauheliha wokkipannussa tai paistokasarissa. Mausta paprikajauheella, suolalla ja pippurilla. Siirrä jauheliha lautaselle odottamaan.
Kuumenna öljy pannussa. Lisää kasvikset ja paista noin 3 minuuttia käännellen. Mausta kasvikset soijalla ja sitruunanmehulla. Sekoita jauheliha kasviksiin.
Sekoita öljy kauranjyvien joukkoon. Tarjoa wokki kauranjyvien kanssa
Vinkki: Koristele annokset korianterilla. Tulisen ruoan ystävä voi lisätä wokkiin srirachaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
566
2371
27,0 g
8,5 g
49,3 g
7,5 g
7,0 g
28,0 g
3,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli