Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jauhelihacurry

timer-icon30 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Curry tuo uudenlaista potkua jauhelihakastikkeeseen. Tarjoa jauhelihacurry keitetyn riisin kanssa.

Ainekset

1 rkl
Currya
1 tl
Jauhettua juustokuminaa eli jeeraa
1 tl
Kurkumaa
2 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
Punainen chili
400 g
Naudan jauhelihaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
1/2 kpl
Kukkakaalia
1 kpl
Kanelitanko
1 kpl
(2 dl) kookoskermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lämmitä mausteita hetki öljyssä pannulla, jotta maut irtoavat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää pannulle ja anna pehmentyä.Raasta joukkoon inkivääri ja lisää hienonnettu chili. Lisää jauheliha ja paloittele hieman lastalla.Paloittele kesäkurpitsa ja kukkakaali. Lisää pannulle kanelitangon ja kookoskerman kanssa. Anna seoksen hautua miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia.Tarjoile riisin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.12.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.