Jauhelihacurry

Arvostele resepti
5 Annosta

30 min

Curry tuo uudenlaista potkua jauhelihakastikkeeseen. Tarjoa jauhelihacurry keitetyn riisin kanssa.

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
1 rklcurrya
1 tljauhettua juustokuminaa eli jeeraa
1 tlkurkumaa
2 rklöljyä
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
pala tuoretta inkivääriä
1 kplpunainen chili
400 gnaudan jauhelihaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 kplpieni kesäkurpitsa
1/2 kplkukkakaalia
1 kplkanelitanko
1 kpl(2 dl) kookoskermaa

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä mausteita hetki öljyssä pannulla, jotta maut irtoavat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää pannulle ja anna pehmentyä.Raasta joukkoon inkivääri ja lisää hienonnettu chili. Lisää jauheliha ja paloittele hieman lastalla.Paloittele kesäkurpitsa ja kukkakaali. Lisää pannulle kanelitangon ja kookoskerman kanssa. Anna seoksen hautua miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia.Tarjoile riisin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 20.11.2025

Samankaltaisia reseptejä