Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jauhelihakastike italialaisittain

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
Juuriselleriä
2 kpl
Porkkanaa
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 kpl
Punasipulia
400 g
Paistijauhelihaa
2 kpl
Pihvitomaattia
50 g
Tomaattipyreetä
Sokeria
1 kpl
Lihaliemikuutio
2 1/2 dl
Vettä
1/2 tl
Timjamia
Oreganoa
Suolaa

Lisäksi:

(1d punaviiniä)
1/2 dl
Silputtua basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele selleri ja porkkanat pieneksi. Kuori ja silppua valkosipulit ja punasipulit. Kuullota pienityt kasvikset pannulla öljyssä ja lisää sekaan jauheliha. Paista, kunnes liha on kypsää. Lisää pienityt tomaatit, joista kanta on poistettu sekä tomaattipyree, sokeri, lihaliemikuutio, vesi ja kuivatut yrtit. Anna poreilla hiljalleen kannen alla noin ½ tuntia ja lisää vettä tarpeen mukaan. Lisää loppuvaiheessa halutessasi viini ja silputtu tuore basilika ja kypsennä vielä noin viiden minuutin ajan. Tarjoa keitetyn nauhapastan kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 19.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.