Jauhelihakepakot ja paprikamajoneesi - Yhteishyvä

Jauhelihakepakot ja paprikamajoneesi

Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 kpl
(100 g) tacomaustettua tuorejuustoa
Valkosipulia halutessasi
1 kpl
Kananmuna
2 rkl
Perunajauhoja
Cayennenpippuria tai hiukan tabascoa
1 tl
Timjamia
1 tl
Suolaa

PAPRIKAMAJONEESI:

1 dl
Majoneesia
1 dl
Kermaviiliä
1 dl
Säilöttyä paprikaa
1 dl
Sipulinvarsia tai ruohosipulia

Näin teet

1

Sekoita murekkeen aineet tasaiseksi massaksi. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin kahdeksan pitkulaista soikiota. Paista ne pannussa tai grillaa niitä tiheän ritilän päällä noin 10 minuuttia. Voit myös panna kepakot leivinpaperilla peitetylle pellille ja kypsentää 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Tarjoa lisänä paprikamajoneesia. Valuta säilykepaprikat ja pane ne sekä majoneesi ja kermaviili kapeaan kulhoon. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon silputtu sipuli.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.5.2009
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa