Jauhelihakepakot ja paprikamajoneesi

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gjauhelihaa
1 kpl(100 g) tacomaustettua tuorejuustoa
valkosipulia halutessasi
1 kplkananmuna
2 rklperunajauhoja
cayennenpippuria tai hiukan tabascoa
1 tltimjamia
1 tlsuolaa

Paprikamajoneesi:

1 dlmajoneesia
1 dlkermaviiliä
1 dlsäilöttyä paprikaa
1 dlsipulinvarsia tai ruohosipulia

Valmistus

  1. 1

    Sekoita murekkeen aineet tasaiseksi massaksi. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin kahdeksan pitkulaista soikiota. Paista ne pannussa tai grillaa niitä tiheän ritilän päällä noin 10 minuuttia. Voit myös panna kepakot leivinpaperilla peitetylle pellille ja kypsentää 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Tarjoa lisänä paprikamajoneesia. Valuta säilykepaprikat ja pane ne sekä majoneesi ja kermaviili kapeaan kulhoon. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon silputtu sipuli.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä