Jauhelihakepakot ja paprikamajoneesi | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauhelihakepakot ja paprikamajoneesi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 kpl
(100 g) tacomaustettua tuorejuustoa
Valkosipulia halutessasi
1 kpl
Kananmuna
2 rkl
Perunajauhoja
Cayennenpippuria tai hiukan tabascoa
1 tl
Timjamia
1 tl
Suolaa

paprikamajoneesi:

1 dl
Majoneesia
1 dl
Kermaviiliä
1 dl
Säilöttyä paprikaa
1 dl
Sipulinvarsia tai ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita murekkeen aineet tasaiseksi massaksi. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin kahdeksan pitkulaista soikiota. Paista ne pannussa tai grillaa niitä tiheän ritilän päällä noin 10 minuuttia. Voit myös panna kepakot leivinpaperilla peitetylle pellille ja kypsentää 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Tarjoa lisänä paprikamajoneesia. Valuta säilykepaprikat ja pane ne sekä majoneesi ja kermaviili kapeaan kulhoon. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon silputtu sipuli.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.5.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.