Jauhelihapata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauhelihapata

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 tl
Kuminaa
1 kpl
Paprika
400 g
Jauhelihaa
1 tl
Sokeria
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippurirouhetta
1 kpl
Tomaattimurskaa
1 kpl
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1/2 dl
Chilikastiketta tai salsaketsuppia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja paloittele sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Jauha kuminansiemenet huhmaressa. Pese paprika, poista siemenet ja paloittele. Ruskista jauheliha padan pohjalla. Lisää joukkoon sipulit ja mausteet. Paista hetki. Lisää paprika, tomaattimurska, pavut ja chilikastike. Hauduta pataa noin 20 minuuttia. Lisää ketsuppi ja tarkista maku. Tarjoile riisin tai perunoiden kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.12.2006
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.