Jauhelihapata

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulin kynttä
1 tlkuminaa
1 kplpaprika
400 gjauhelihaa
1 tlsokeria
1 tlsuolaa
1/2 tlmustapippurirouhetta
1 kpltomaattimurskaa
1 kplvalkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1/2 dlchilikastiketta tai salsaketsuppia

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Jauha kuminansiemenet huhmaressa. Pese paprika, poista siemenet ja paloittele. Ruskista jauheliha padan pohjalla. Lisää joukkoon sipulit ja mausteet. Paista hetki. Lisää paprika, tomaattimurska, pavut ja chilikastike. Hauduta pataa noin 20 minuuttia. Lisää ketsuppi ja tarkista maku. Tarjoile riisin tai perunoiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä