Jogurttikurkut | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jogurttikurkut

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Valmista kurkkulohkoille kastike turkkilaisesta jogurtista, chilistä ja yrteistä. Tarjoa esimerkiksi grilliruoan lisäkkeenä.

Ainekset

2 kpl
Avomaankurkkua tai puolikas kurkku
1 dl
Turkkilaista jogurttia
Pala tuoretta punaista chiliä
2 rkl
Hienonnettuja yrttejä, esim. basilikaa, persiljaa
1/2 tl
Kuivattua minttua
Sokeria, suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja kuivaa kurkut. Leikkaa kurkut lohkoiksi. Sekoita kulhossa jogurtti, hienonnettu chili, yrtit, mausteet ja oliiviöljy.

Valuta kastike kurkuille ja nostele kevyesti sekaisin. Anna maustua viileässä puolisen tuntia ennen tarjoamista.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.